Destek vermek için yandaki menüden eklentimizi blogunuza eklermisiniz ?

Perşembe, Mayıs 10, 2007

BAHARA ÖVGÜ


Gözüm yollarda kalmıştı, nerelerde kalmıştın bahar? Ruhumuma heyecanın yanında getirdiğin dinginliği de özlemiştim. Kışın soğuğundan, ayazından ve ruhumuza verdiği hüzünden kurtardın. Aylardır öyle yorgun düşmüştüm kü hüzünlerden ve sorunlardan.. Gelişinle birlikte sorunlar geçmemesine hatta katlamasına rağmen tüm sıkıntılarım uçup gitti. Bir kabullenme, bir dinginlik geldi gönlüme.
Kendimi dışarı atar oldum gelişinle. Duvarlar üstüme geliyor güneş parlarken dışarıda. Parklara, bahçelere atar oldum kendimi. Doğa canlanıken gönlüm de canlandı yeniden. Nasıl severim bir bilsen toprağı... Çiçeklerin uyanışını, ağaçların canlanmasını nasıl severim...
Her bahar aşık olabilirdim sevdiğimi bulmuş olmasam. Ve her bahar kararlar alırım, yeni projeler yaparım, hayaller kurarım. Kış gelmeden hepsini gerçekleştirmek için mücadeleye başladım bile. Yoksa soğuk uyuşturur içimi vazgeçebilirim hayallerimden.
Mücadele gücümü artıran sevgili bahar... Dünyaya gözlerimi açtığım mevsim.. Sana olan sevgim ve tutkumu kelimeler bile yetmez anlatmaya. Sadece ben bilirim, bu da bana yeter....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bugünlerde biraz yağmurlu geçiyor ama güzel yine de :)

MUTFAK SAYFASI dedi ki...

mevsimlerin en güzeli Bahar!

Unknown dedi ki...

bir bahar ancak bu kadar güzel bu kadar içten anlatılabilirdi :) tebrik ve teşekkür ederim.... ben hissettiklerimi böyle güzel kelimelerle anlatamıyorum... müsadenle benim yerime de anlatmış olduğunu itiraf edeyim :) bir de bu bahar sigarayı bıraktım bunuda ilk kez sizlerle paylaşayım :) ve başladığım sabah yürüyüşlerini ve eşime yeniden açık olduğumuda :) " Her bahar aşık olabilirdim sevdiğimi bulmuş olmasam " çok beğendim bu cümleyide :)

sevdamavisi dedi ki...

Pinkmoon,
bahar yağmurla güzel ..

Mutfak sayfası,
kesinlikle...

Ayaşlı,
güzel dileklerin için teşekkürler. Bahar ben hep etkilemiştir ve ilham vermiştir...